Za naše kupce na području Zagreba organizirana je i besplatna dostava borova, ako borove naručite u periodu do 10. prosinca, možemo Vam dostaviti bor na željenu adresu.

Drvce također po potrebi možemo doći i preuzeti nakon blagdana ako je riječ o živom drvcu s korijenom u tegli.


Zašto naručiti drvce s dostavom?
Osim što će Vam naša dostava borova olakšati transport, jamčimo da ćemo Vam dostaviti neka od najljepših drvaca, jer među prvima ste koji naručujete, izbor je još uvijek velik, a mi se uvijek potrudimo u našem boroviku odabrati najljepša drvca za prve narudžbe.

Kada se dostavlja drvce?
Tijekom studenog i prosinca prikupljamo narudžbe koje onda skupnom dostavom 12.12.2020 razvozimo našim kupcima, uvijek u dostavu povezemo nešto više drvaca kako bi Vam osigurali i dodatni izbor, ako slučajno ne bi bili zadovoljni drvcem koje smo mi odabrali za Vas, a ukoliko niste zadovoljni drvcem koje odaberemo, niste ga dužni preuzeti.

Dostavu imamo organiziranu obično Već početkom prosinca, tako ćemo s prvim isporukama krenuti već 1. prosinca za one koji žele nešto ranije okititi prostor, to su prvenstveno poslovni objekti, restorani i kafići koji će drvce postaviti na otvoreni prostor, kod ulaza ili na terasu lokala, kako bi stvorili božićni ugođaj. Drugi termin dostave je sredinom prosinca, a ove 2020. godine 12. prosinca imat ćemo organiziranu dostavu na području Zagreba.

Dostavljate li Van Zagreba?
Na žalost dostava borova osigurana je samo na području grada Zagreba zato što nemamo dovoljno vremena da dostavljamo i u ostale županije i gradove pojedinačna drvca, a dosatvne službe zakonski ne smiju prevoziti biljke, te se traži radi sigurnosti transporta da drvca budu pakirana u kartonske kutije što nije moguće izvesti.

Ako samostalno organizirate prijevoz izvan Zagreba, možemo Vam pomoći da drvce pripremimo po narudžbi, te isto možete preuzeti kod nas u Zagrebu i samostalno ga odvesti na željenu lokaciju. Naša drvca tako su pronašla put do Krapine, Vukovara, Varaždina, Splita, Poreča, Vodica, Korčule i mnogih drugih mjesta i gradova.

Borovi Crnković mogu se osobno preuzeti i ranije već od 15.11.2020 – 15.12.2020 isključivo po prethodnoj najavi i narudžbi kako bi za Vas mogli ranije pripremiti Božićno drvce za osobno preuzimanje.
Kontaktirajte nas prije dolaska !