Borovi Crnković u ponudi imaju i živa božićna drvca s korijenom u tegli. Borovi u teglama odličan su izbor jer znatno dulje traju i bolje zadržavaju iglice i miris od odsječenih drvaca.

Bor u tegli izbor je velikog broja kupaca, a njihova potražnja raste iz godine u godinu. Kako je bor u tegli potrebno iskopati, pripremiti i transportirati njihova količina je ograničena i borovi u teglama se zbog toga uvijek prvi prodaju, zbog čega puno korisnika ranije napravi rezervaciju i naruči božićno drvce s dostavom na kućni prag.

Borovi u teglama ne zahtjevaju nikakvu dodatnu posebnu njegu, potrebno je održavati vlažnost zemlje u kojoj se nalaze, te ih je nakon blagdana potrebno presaditi.

Bor u tegli s korijenom dekorativna je biljka za božićne blagdane s ograničenim vremenskim rokom trajanja proizvoda. Ne tretira se kao sadni materijal i ne tretira se kao sadnica za sadnju. Drvca rastu u boroviku s dovoljno mjesta za korijenski sustav, presađivanjem drvca u teglu i unošenjem u zatvoreni prostor biljka se izlaže visokoj razini stresa, stoga postoji mogućnost da kasnija sadnja možda uspije ali to kao dobavljač ne možemo jamčiti.

Kako se mjeri visina božićnog drvca?
Bez obzira dolazi li drvce na stalku ili s korijenom u tegli, uvjek se mjeri od razine tla do vrha drvca.

Kontaktirajte nas:

Borovi Crnković

borovi@crnkovic.com.hr
Tel: 091 751 3837

Naši vjerni kupci upoznati su s našim lokacijama, jer već godinama poslujemo na istim adresama.
Prodaja Borova na našim štandovima vrši se svake godine u periodu;
17.-24- prosinac od 10h do 20h svakog dana.

Svake godine u ranijem periodu 1.11.-8.12. primamo online narudžbe za božićna drvca s dostavom na području Zagreba.

Prijavite se na našu listu korisnika i javiti ćemo Vam na vrijeme kada kreću pripreme i narudžbe za Božićna drvca. Budite prvi koji će moći naručiti naša selektirana drvca uz mogućnost besplatne dostave i ostalih pogodnosti  za naše stalne i vjerne kupce.