Borovi u teglama

Prirodna, živa božićna drvca s korijenom u tegli. Borovi u teglama odličan su izbor jer znatno dulje traju i bolje zadržavaju iglice i miris od odsječenih drvaca. Zbog svoje dugotrajnosti odličan su izbor za sve koji žele puno ranije stvoriti blagdansku atmosferu.

Bor u tegli izbor je velikog broja kupaca, a njihova potražnja raste iz godine u godinu. Kako je bor u tegli potrebno iskopati, pripremiti i transportirati njihova količina je ograničena i borovi u teglama se zbog toga uvijek prvi prodaju, zbog čega puno naših korisnika ranije napravi rezervaciju i naruči božićno drvce s dostavom na kućni prag.

Borovi u teglama ne zahtjevaju nikakvu dodatnu posebnu njegu, potrebno je održavati vlažnost zemlje u kojoj se nalaze, te ih je nakon blagdana potrebno presaditi.

Bor u tegli s korijenom dekorativna je biljka za božićne blagdane s ograničenim vremenskim rokom trajanja proizvoda. Ne tretira se kao sadni materijal i ne tretira se kao sadnica za sadnju. Drvca rastu u boroviku s dovoljno mjesta za korijenski sustav, presađivanjem drvca u teglu i unošenjem u zatvoreni prostor biljka se izlaže visokoj razini stresa, stoga postoji mogućnost da kasnija sadnja možda uspije ali to kao dobavljač ne možemo jamčiti.

Kako se mjeri visina božićnog drvca?
Bez obzira dolazi li drvce na stalku ili s korijenom u tegli, uvjek se mjeri od razine tla do vrha drvca.

RASPRODANO – ZATVORENO

Svake godine u ranijem periodu do 8.12. primamo online narudžbe za božićna drvca s dostavom na području Zagreba. Prijavite se na našu kontakt listu i obavijestit ćemo Vas na vrijeme kad krenemo s rezervacijama Božićnih drvaca.

Božić je za . . .