Srebrna smreka lat. picea pungens dekorativno je božićno drvce koje ponajprije zbog boje iglica kupuje veliki broj kupaca. Srebrna smreka poznata je i po tome što znatno dulje zadržava iglice, a ima i najintenzivniji miris od svih božićnih drvaca. Srebrne smreke stavljaju se u prodaju odrezane u visini od 150-190cm.

Srebrna smreka može biti intenzivne bijelo plave boje ali mogu biti i zelene, razlika od ostalih drvaca je to što ima znatno deblje grane, čvrste, tvrde i oštre iglice.

Srebrna smreka naziva se još i silver, silber, bijeli bor, plava smreka, bodljikava smreka, blue spruce, Colorado spruce ili Engelmann smreka, postoji nekoliko varijeteta ovog drvca. U našoj ponudi moguće je pronaći srebrne smreke, intenzivne bijelo-plave boje ili zelene nijanse.

Srebrna smreka odrezana može se kupiti isključivo na našim prodajnim mjestima u Zagrebu od 17.12. – do isteka zaliha / količine su ograničene

Naši vjerni kupci upoznati su s našim lokacijama, jer već godinama poslujemo na istim adresama.
Prodaja Borova na našim štandovima vrši se svake godine u periodu;
17.-24- prosinac od 10h do 20h svakog dana.

Svake godine u ranijem periodu 1.11.-8.12. primamo online narudžbe za božićna drvca s dostavom na području Zagreba.

Prijavite se na našu listu korisnika i javiti ćemo Vam na vrijeme kada kreću pripreme i narudžbe za Božićna drvca. Budite prvi koji će moći naručiti naša selektirana drvca uz mogućnost besplatne dostave i ostalih pogodnosti  za naše stalne i vjerne kupce.