Najam Božićnog drvca

Božićna drvca nisu samo estetika. Ona stvaraju posebni ugođaj i atmosferu koja ispunjava naša srca toplinom, radošću i onim posebnim, blagdanskim duhom koji se javlja samo jednom godišnje. 

Iznajmljivanje božićnih drvaca, kratkoročno za potrebe manifestacija i događanja ili dugoročno za potrebe blagdanskih dekoracija. Bez obzira trebate li veću količinu Božićnih drvaca ili samo jedno drvce, možemo Vam pomoći.

Već više od tri desetljeća naš tim sudjeluje u stvaranju blagdanske atmosfere, a naša drvca svake godine ukrašavaju mnogobrojne prostore, terase, prilaze, trgove, ulaze i poslovne objekte, a zadovoljni korisnici svake godine ponovno naručuju drvca kod nas.

Kontaktirajte nas putem emaila ili telefona i
rezervirajte najam božićnih drvaca

Rezervaciju za najam drvca za kućanstvo primamo do 8. prosinca

Kratkoročni najam više drvaca za potrebe manifestacija moguć je do 22.prosinca uz ranije rezervacije

borovi@crnkovic.com.hr

Više informacija

Kako funkcionira najam Božićnog drvca?
Božićno drvce rezervirate putem web stranice, nakon čega Vam drvce dostavljamo na adresu, plaćanje se vrši kod dostave.

Kako se bira drvce?
Božićna drvca za dostave biraju se prva, između nekoliko tisuća drvaca što nam daje mogućnost da za vas izaberemo najljepša drvca iz našeg borovika. Slučajno ako ne bi bili zadovoljni drvcem koje dostavimo, niste ga dužni preuzeti, možemo vam ponuditi neko drugo koje imamo na raspolaganju, no ako ni tada ne bi bili zadovoljni odabirom ostaje vam još dovoljno vremena da pokušate drvce pronaći negdje drugdje.

Kada se vrši dostava?
Nakon što prikupimo sve narudžbe, kreiramo rutu za dostavu i obavještavamo vas o točnom vremenu dolaska. Dostavu imamo organiziranu obično Već početkom prosinca, tako ćemo s prvim isporukama krenuti već 1. prosinca za one koji žele nešto ranije okititi prostor, to su prvenstveno poslovni objekti, restorani i kafići koji će drvce postaviti na otvoreni prostor, kod ulaza ili na terasu lokala, kako bi stvorili božićni ugođaj. Ove godine dostave će biti u terminu 8 i 15 Prosinac, a po potrebi dodat ćemo i druge termine.

Izdajete li račun?
Po potrebi možemo izdati R1 račun za našu uslugu i drvca potrebno je samo napomenuti da želite izvršiti plaćanje preko računa tvrtke i poslati nam podatke za fakturiranje, ime tvrtke, adresa i OIB

Koliko traje najam?
Božićno drvce moguće je iznajmiti na jedan dan ili za vrijeme trajanja čitavih blagdana ovisno o vašim potrebama.

Koliko drvaca se može naručiti?
Ovisno o vašim potrebama možemo isporučiti jedno ili stotinjak drvaca. Za veče količine potrebno je ranije izvršiti rezervaciju

Gdje sve dostavljate Božićna drvca?
Pokrivamo uži dio grada Zagreba, za veće količine moguće je dogovoriti i dostavu diljem Hrvatske

Kada treba naručiti drvce?
Rezervirajte drvce što ranije, radimo rezervacije upravo zbog ograničenih količina. a narudžbe realiziramo po redu kako su i generirane.

borovi@crnkovic.com.hr