Dostava borova

Za naše kupce na području Zagreba organizirana je i dostava borova, ako drvce naručite u periodu do 7. prosinca, možemo Vam dostaviti bor na željenu adresu.

Budite među prvima koji će naručiti i okititi Božićno drvce, za Vas ćemo odabrati neka od najljepših i najraskošnijih drvaca.

VRSTE:
Smreka
  |  Srebrna Smreka  |  Nordmann jela  |  Omorika  |  Drvca u tegli

Nakon izvršene narudžbe, šaljemo Vam informacije o cijeni (ovisno o vrsti, veličini i količini) i informaciju o vremenu dostave, nakon što potvrdite da Vam odgovara termin i cijena, dovozimo Vam drvce u dogovorenom terminu, a plaćanje se vrši kod preuzimanja ili uplatom na račun. Jamčimo dostavu najljepših drvaca s kojima raspolažemo, premium drvca selektiramo između nekoliko tisuća raspoloživih drvaca u našem rasadniku.

Više informacija

Zašto naručiti drvce s dostavom?
Osim što će Vam naša dostava borova olakšati transport, jamčimo da ćemo Vam dostaviti neka od najljepših drvaca, jer među prvima ste koji naručujete, izbor je još uvijek velik, a mi se uvijek potrudimo u našem boroviku odabrati najljepša drvca za prve narudžbe.

Kada se dostavlja drvce?
Tijekom studenog i prosinca vršimo dostave naručenih drvaca, do 12. prosinca, o svakoj narudžbi obavještavamo naše kupce o točnom vremenu dostave.

Kako funkcionira dostava Božićnog drvca ?
Putem naše web stranice prikupljamo narudžbe koje onda skupnom dostavom razvozimo našim kupcima u dogovorenom terminu, uvijek u dostavu povezemo nešto više drvaca kako bi Vam osigurali i dodatni izbor, ako slučajno ne bi bili zadovoljni drvcem koje smo mi odabrali za Vas, a ako nebi bili zadovoljni drvcem koje odaberemo, niste ga dužni preuzeti.

Dostavu imamo organiziranu obično Već početkom prosinca, tako ćemo s prvim isporukama krenuti već 1. prosinca za one koji žele nešto ranije okititi prostor, to su prvenstveno poslovni objekti, restorani i kafići koji će drvce postaviti na otvoreni prostor, kod ulaza ili na terasu lokala, kako bi stvorili božićni ugođaj. Ove godine dostave će biti u terminu 8 i 15 Prosinac, a po potrebi dodat ćemo i druge termine. Drvce također po potrebi možemo doći i preuzeti nakon blagdana ako je riječ o živom drvcu s korijenom u tegli.

Dostavljate li Van Zagreba?
Na žalost dostava borova osigurana je samo na području grada Zagreba. Za količine 10 i više komada moguće je organizirati kombi dostavu na području Hrvatske.

Ako samostalno organizirate prijevoz izvan Zagreba, možemo Vam pomoći da drvce pripremimo po narudžbi, te isto možete preuzeti kod nas u Zagrebu i samostalno ga odvesti na željenu lokaciju. Naša drvca tako su pronašla put do Krapine, Vukovara, Varaždina, Splita, Poreča, Vodica, Korčule, Motovuna, Rijeke, Imotskog i mnogih drugih mjesta i gradova.

Svake godine u ranijem periodu do 7. Prosinca primamo online narudžbe za Božićna drvca s dostavom na području Zagreba.

VRSTE:
Smreka
  |  Srebrna Smreka  |  Nordmann jela  |  Omorika  |  Drvca u tegli

Božić je za . . .