Za naše kupce na području Zagreba organizirana je i dostava borova, ako drvce naručite u periodu do 7. prosinca, možemo Vam dostaviti bor na željenu adresu.

Budite među prvima koji će naručiti i okititi Božićno drvce, za Vas ćemo odabrati neka od najljepših i najraskošnijih drvaca.

Nakon izvršene narudžbe, šaljemo Vam informacije o cijeni (ovisno o vrsti, veličini i količini) i informaciju o vremenu dostave, nakon što potvrdite da Vam odgovara termin i cijena, dovozimo Vam drvce u dogovorenom terminu, a plaćanje se vrši kod preuzimanja ili uplatom na račun. Jamčimo dostavu najljepših drvaca s kojima raspolažemo, premium drvca selektiramo između nekoliko tisuća raspoloživih drvaca u našem rasadniku.

Zašto naručiti drvce s dostavom?
Osim što će Vam naša dostava borova olakšati transport, jamčimo da ćemo Vam dostaviti neka od najljepših drvaca, jer među prvima ste koji naručujete, izbor je još uvijek velik, a mi se uvijek potrudimo u našem boroviku odabrati najljepša drvca za prve narudžbe.

Kada se dostavlja drvce?
Tijekom studenog i prosinca vršimo dostave naručenih drvaca, do 12. prosinca, o svakoj narudžbi obavještavamo naše kupce o točnom vremenu dostave.

Kako funkcionira dostava Božićnog drvca ?
Putem naše web stranice prikupljamo narudžbe koje onda skupnom dostavom razvozimo našim kupcima u dogovorenom terminu, uvijek u dostavu povezemo nešto više drvaca kako bi Vam osigurali i dodatni izbor, ako slučajno ne bi bili zadovoljni drvcem koje smo mi odabrali za Vas, a ukoliko niste zadovoljni drvcem koje odaberemo, niste ga dužni preuzeti.

Dostavu imamo organiziranu obično Već početkom prosinca, tako ćemo s prvim isporukama krenuti već 1. prosinca za one koji žele nešto ranije okititi prostor, to su prvenstveno poslovni objekti, restorani i kafići koji će drvce postaviti na otvoreni prostor, kod ulaza ili na terasu lokala, kako bi stvorili božićni ugođaj. Drugi termin dostave je sredinom prosinca, a ove 2020. godine 12. prosinca imat ćemo organiziranu dostavu na području Zagreba.
Drvce također po potrebi možemo doći i preuzeti nakon blagdana ako je riječ o živom drvcu s korijenom u tegli.

Dostavljate li Van Zagreba?
Na žalost dostava borova osigurana je samo na području grada Zagreba zato što nemamo dovoljno vremena da dostavljamo i u ostale županije i gradove pojedinačna drvca, a dostvne službe zakonski ne smiju prevoziti biljke, te se traži radi sigurnosti transporta da drvca budu pakirana u kartonske kutije što nije moguće izvesti. Za količine 10 i više komada moguće je organizirati kombi dostavu na području Hrvatske.

Ako samostalno organizirate prijevoz izvan Zagreba, možemo Vam pomoći da drvce pripremimo po narudžbi, te isto možete preuzeti kod nas u Zagrebu i samostalno ga odvesti na željenu lokaciju. Naša drvca tako su pronašla put do Krapine, Vukovara, Varaždina, Splita, Poreča, Vodica, Korčule, Motovuna, Rijeke, Imotskog i mnogih drugih mjesta i gradova.

Naši vjerni kupci upoznati su s našim lokacijama, jer već godinama poslujemo na istim adresama.
Prodaja Borova na našim štandovima vrši se svake godine u periodu;
17.-24- prosinac od 10h do 20h svakog dana.

Svake godine u ranijem periodu 1.11.-8.12. primamo online narudžbe za božićna drvca s dostavom na području Zagreba.

Prijavite se na našu listu korisnika i javiti ćemo Vam na vrijeme kada kreću pripreme i narudžbe za Božićna drvca. Budite prvi koji će moći naručiti naša selektirana drvca uz mogućnost besplatne dostave i ostalih pogodnosti  za naše stalne i vjerne kupce.