Borovi Crnković u ponudi imaju i živa božićna drvca s korijenom u tegli. Borovi u teglama odličan su izbor jer osim što ih možete kasnije posaditi u okućnicu, znatno dulje traju i bolje zadržavaju iglice i miris od odsječenih drvaca.

U PONUDI ĆE BITI OGRANIČENA KOLIČINA
NA NAŠIM PRODAJNIM LOKACIJAMA OD 17.12.
ONLINE NARUDŽBE ZA DRVCA U TEGLAMA VIŠE NE PRIMAMO !

Bor u tegli izbor je velikog broja kupaca, a njihova potražnja raste iz godine u godinu. Kako je bor u tegli potrebno iskopati, pripremiti i transportirati njihova količina je ograničena i borovi u teglama se zbog toga uvijek prvi prodaju, zbog čega puno korisnika ranije napravi rezervaciju i naruči božićno drvce s dostavom na kućni prag.

Borovi u teglama ne zahtjevaju nikakvu dodatnu posebnu njegu, potrebno je održavati vlažnost zemlje u kojoj se nalaze, te ih je nakon blagdana potrebno presaditi.

Bor u tegli s korijenom dekorativna je biljka za božićne blagdane s ograničenim vremenskim rokom trajanja proizvoda. Ne tretira se kao sadni materijal i ne tretira se kao sadnica za sadnju. Drvca rastu u boroviku s dovoljno mjesta za korijenski sustav, presađivanjem drvca u teglu i unošenjem u zatvoreni prostor biljka se izlaže visokoj razini stresa, stoga postoji mogućnost da kasnija sadnja možda uspije ali to kao dobavljač ne možemo jamčiti.

Kako se mjeri visina božićnog drvca?
Bez obzira dolazi li drvce na stalku ili s korijenom u tegli, uvjek se mjeri od razine tla do vrha drvca.

Kontaktirajte nas:

Borovi Crnković

borovi@crnkovic.com.hr
Tel: 091 751 3837