Borovi Crnković u ponudi imaju i živa drvca s korijenom u tegli. Borovi u teglama odličan su izbor jer osim što ih možete kasnije posaditi u okućnicu, znatno dulje traju i bolje zadržavaju iglice i miris od odjsčenih drvaca.

Bor u tegli izbor je velikog broja kupaca, a njihova potražnja raste iz godine u godinu. Kako je bor u tegli potrebno iskopati, pripremiti i transportirati njihova količina je ograničena i borovi u teglama se zbog toga uvijek prvi prodaju, zbog čega puno korisnika ranije napravi rezervaciju i naruči božićno drvce s dostavom na kućni prag.

Borovi u teglama ne zahtjevaju nikakvu dodatnu posebnu njegu, potrebno je održavati vlažnost zemlje u kojoj se nalaze, te ih je nakon blagdana potrebno presaditi.

Bor u tegli s korijenom dekorativna je biljka za božićne blagdane s ograničenim vremenskim rokom trajanja proizvoda. Ne tretira se kao sadni materijal i ne tretira se kao sadnica za sadnju. Drvca rastu u boroviku s dovoljno mjesta za korijenski sustav, presađivanjem drvca u teglu i unošenjem u zatvoreni prostor biljka se izlaže visokoj razini stresa, stoga postoji mogućnost da kasnija sadnja možda uspije ali to kao dobavljač ne možemo jamčiti.

Kontaktirajte nas:

Borovi Crnković

borovi@crnkovic.com.hr
Tel: 091 751 3837