Borovi Crnković

30 godina tradicije uzgoja božićnih drvaca !

Borovi Crnković već tri desetljeća ukrašavaju mnogobrojne domove i razne prostore na području Zagreba. Samo visokokvalitetna drvca stavljamo u prodaju, neposredno par dana prije Božića kako bi osigurali svježinu i postojanost drvaca.

Borovi Crnković uzgajaju se u parku prirode Žumberak na nadmorskim visinama 500-700m koje izuzetno pogoduju uzgoju crnogoričnih vrsta. U Rasadniku Borovi Crnković imamo nekoliko vrsta božićnih drvaca raznih visina i boja.

Pravilnom njegom, održavanjem i selekcijom borovi Crnković već 30 godina na tržište isporučuju samo odabrana prvoklasna prirodna drvca koja svakog Božića ukrašavaju mnogobrojne domove i poslovne prostore.

Posebno nam je drago što naša drvca proteklih nekoliko godina ukrašavaju Advent u Zagrebu. Na mnogobrojnim trgovima i lokacijama, možete vidjeti i naše borove koji u adventsko vrijeme pomažu u stvaranju božićnog ugođaja

Božićna drvca uzgajamo za prigodnu prodaju tijekom adventa, kod nas možete nabaviti razne vrste drvaca izravno u rasadniku, online putem narudžbe emailom ili telefonom za što imamo osiguranu besplatnu dostavu, ili nas možete posjetiti na nekom od naših prodajnih mjesta u Zagrebu.

Prodaja borova vrši se svake godine u terminu 19. prosinac do 24. prosinac, a naša prodajna mjesta možete pronaći na adresama:

Zagrebački Velesajam – Ulaz zapad 1 – Kajzerica

Point Shopping centar – Vrbani

Super konzum – Sisačka 2

Trešnjevka Baštijanova – Drvinje

 OTVORENO SVAKOG DANA 10h-20h

Pratite nas i na društvenim mrežama